De Haan is de plek bij uitstek voor een gevarieerde vakantie. Of u nu liever een strandvakantie hebt of een actieve vakantie, iedere persoon kan hier zijn hart ophalen.

Met z’n vele wandel- en fietsroutes kunnen natuurliefhebbers zich hier helemaal uitleven. Ook een ritje te paard op het strand bij zonsondergang behoort tot de mogelijkheden. Vakantiepark ‘Park De Haan’ van Center parcs ligt op 5 minuten van de B&B waar u kunt genieten van het subtropisch zwembad en de vele andere faciliteiten. Daarbovenop is De Haan met z’n centrale ligging de perfecte uitvalsbasis om de grotere steden zoals Oostende en Brugge te bezoeken.

Het oog wilt natuurlijk ook wel wat. In tegenstelling tot de andere badplaatsen aan de Belgische kust is hoogbouw van meer dan 5 verdiepingen in De Haan-Centrum verboden. Het vele onroerend erfgoed, waar ook onze B&B toe behoort, maakt van De Haan een echt authentieke gemeente. Het wordt dan ook niet voor niets als één van de mooiste gemeentes van Vlaanderen beschouwd.

Een supermarkt, bakker, slager, frituur, restaurants en bars zijn te vinden op wandelafstand van de B&B. De watersportclub ‘de windhaan’ ligt op 15 minuten wandelen. Degene die willen zeilen, kitesurfen, enzovoort kunnen daar terecht.

Kortom, De Haan biedt ongelooflijk veel mogelijkheden. Twijfel niet en boek uw volgende reis naar deze veelzijdige badplaats.

Hopelijk tot dan!